22 Серпня 2018
Новини

У Луцьку мешканці багатоповерхівки воюють з автомобілістами (фото)

У Луцьку мешканці багатоповерхівки воюють з автомобілістами (фото)

Каменем спотикання стали квітники, зруйновані водіями – навмисне чи не помічені.

В обласному центрі Волині назріває конфлікт між жильцями багатоквартирного будинку на проспекті Соборності, 20 та автовласниками. Причому містяни, на обговорення яких мешканці багатоповерхівки винесли проблему в соцмережах, розділилися на два табори. Одні підтримують жильців будинку, інші ж вважають, що самовільно перегороджувати проїзд між дворами останні не мали права.

Почалося все із того, що мешканці Соборності, 20 відгородилися від сусіднього двору кількома бетонними квітниками, щоби унеможливити заїзд у двір машинам і таким чином убезпечити перебування на вулиці дітлахів. Посадили у клумби чорнобривці. Та сьогодні уранці побачили творіння своїх рук розваленим…

Про це повідомила у популярній серед лучан фейсбук-спільноті «Теревені про Луцьк» мешканка будинку Олена Ковальчук.

«Після того, як за тридцять років відремонтували дорогу на проспекті Соборності, 20, мешканці будинку заради безпеки дітей і місцевого благоустрою вирішили поставити квітники, щоб двір не став проїзною частиною. Так як мешканці сусідніх будинків вирішили заїжджати саме через цей двір. А деякі навіть нахабно паркуються в цьому дворі. Але ж у результаті комусь квітники заважали. Й ось бачимо результат людської неповаги до чужої праці...» – окреслила проблему в пабліку жінка. І прикріпила фотодокази.

Та реакція користувачів виявилася полярною. Комусь обурення жильців багатоповерхівки було цілком зрозумілим. А дехто висловив думку, що городяни не мають права самовільно заставляти проїзд між дворами якимись об’єктами, навіть тими самими квітниками з бетону. А ви що думаєте із цього приводу?

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, Фото
В тему