21 Серпня 2018
Новини

Ігор Поліщук назвав причину перенесення фестивалю «Ніч у Луцькому замку»

Ігор Поліщук назвав причину перенесення фестивалю «Ніч у Луцькому замку»

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук розповів, чому змінили дату проведення  фестивалю «Ніч у Луцькому замку».

Він зауважив, що цього року вирішили змінити традицію та перенести проведення фестивалю «Ніч у Луцькому замку» з літа на осінь.

«Нам дуже приємно, що цього року у нас знову є можливість провести цей фестиваль. Тому ще декілька років він не проводився перед цим, як показала практика минулого року, люди дуже чекають цей фестиваль. Люди дуже задоволені. Дуже багато туристів цікавиться, тому цього року ми вкотре будемо проводити цей фестиваль. Минулого року цей фестиваль проводився в ніч на перше липня, цього року ми вирішили трошки змінити формат і перенести його на День міста. Побачимо як себе покаже такий формат», - зауважив посадовець.

Також Ігор Поліщук додав, що причиною перенесення дати проведення фестивалю стало те, що липень місяць – це період відпусток і дуже багато людей, які хочуть потрапити на фестиваль вони цього не можуть зробити.

«Тому що вони їдуть до родичів в село, вони їдуть у відпустки за кордон та по Україні. Інша причина у тому, що на День міста у Луцьк приїжджає дуже багато гостей із інших міст,партнерів наших з українських та закордонних міст. Такий фестиваль – це прекрасна нагода представити наше місто, його культурну складову, представити наш замок, нашу історію. А цьогорічний фестиваль його програма будуть обертатися навколо історії нашого міста. Для величезної кількості людей, які потім повернуться додому і, сподіваємося, що їм сподобаються і вони будуть рекомендувати цей фестиваль і таким чином він буде розширювати свої кордони, будуть ним цікавитися не тільки лучани, а й будуть цікавитися Україні і за кордоном», - пояснив він.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, фестиваль, ніч у луцькому замку
В тему