21 Серпня 2018
Новини

Перш ніж розстріляти міськраду, харківський стрілець убив власну дружину

Перш ніж розстріляти міськраду, харківський стрілець убив власну дружину

У приватному будинку знайшли мертвою дружину чоловіка, який обстріляв мерію у Харкові, серйозно поранив охоронника та застрелив поліцейського.

Увечері понеділка, 20 серпня, в приватному будинку на Лисій Горі у Харкові виявили мертвою дружину харківського стрільця. На тілі містилися сліди насильницької смерті. Інформує ТСН, посилаючись на свого інсайдера в правоохоронних органах. Відучора в хаті працюють слідчі.

З огляду на нові обставини, що відкрилися, поліція озвучила можливі мотиви харківського стрільця, який, нагадаємо, віткрив стрільбу поблизу та в приміщенні міськради, поранивши охоронця та вбивши поліцейського.

Нагадаємо читачам, кривава драма поблизу Харківської міськради розігралася у ніч на 20 серпня. Невідомий чоловік, озброєний пістолетами-«самопалами», обстріляв спершу машину з сім’єю з маленькою дитиною, після чого проник у мерію, де важко поранив охоронця. Вийшовши з будівлі, затіяв перестрілку з копами та поцілив одного з них. 29-річний патрульний, діставши вогнепальне поранення, помер у лікарні. Стрільця усунули силовики. Пізніше експертиза підтвердила: він був п’янізним, вміст алкоголю в його крові перевищував норму в десять разів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків, вбивство, кримінал, поліція
В тему