18 Серпня 2018
Новини

У Києві, доки мама спала, 4-річний син гуляв на карнизі 4-го поверху

У Києві, доки мама спала, 4-річний син гуляв на карнизі 4-го поверху

У Києві, на Троєщині, увагу пересічних перехожих привернула незвичайна ситуація. На вузькому підвіконні четвертого поверху, без страху, прогулювався 4-річний хлопчик.

Про це повідомили на своїй сторінці у Facebook «Троещина FB».

За інформацією очевидців інцидент трапився вранці 18 серпня. Місце події – житловий будинок на вулиці Закревського (Троєщина).

Свідки, які і зробили моторошні фото малюка, який прогулюється на карнизі, вирішили втрутитися. Варто зазначити, що хлопчик не просто ходив по підвіконнику, а і справляв звідки нужду. Небайдужі люди подзвонили в домофон, маючи намір попередити батьків. Проте трубку підняв цей ж хлопчик, який повідомив, що його мама спить.

До слова, бабусі з цього під’їзду сказали, що таке хлопчик витворяє не вперше, мовляв він частенько гуляє по підвіконнику.

Також в повідомленні зазначається, що небайдужі очевидці викликами поліцію. Проте мати замість того, щоб прийняти міри, почала скандалити.

Варто зазначити, що одна з користувачів Facebook написала, що знає цю сім’ю. За її словами горе-матір зловживає якимись препаратами. Окрім того вона зазначила, що ймовірніше всього жінка розлучена і її колишній чоловік робить усе для того, щоб забрати дітей.

Більше того, багато користувачів, побачивши ці світлини, запевнили, що вже подали скаргу у відповідні установи, аби там вирішили цю ситуацію та забрали малюка від матері, яка зовсім не дбає про його безпеку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, діти, батьки, Надзвичайні події
В тему