17 Серпня 2018
Новини

В’ялена риба відправляє українців на той світ: у Харкові від ботулізму помер чоловік

В’ялена риба відправляє українців на той світ: у Харкові від ботулізму помер чоловік

За даними Міністерства охорони здоров’я, ботулізм продовжує убивати українців. Останній летальний випадок зареєстрували у Харкові два дні тому. Помер 42-літній чоловік, його дружина перебуває в реанімаційному відділенні обласної лікарні. А призвела до трагедії тараня, куплена подружжям у магазині продтоварів.

«15 серпня зафіксований 7-й летальний випадок від ботулізму. Помер чоловік 1976 року народження у Харкові. Він разом із жінкою 1969 року народження в неділю вживали в’ялену рибу, придбану у продовольчому магазині. Спочатку вони лікувалися вдома, а вранці 14 серпня «швидкою допомогою» були доставлені до Харківської обласної клінічної лікарні у важкому стані. Хворим одразу ж були введені протиботулінічні сироватки, проте через важкий стан чоловіка не вдалося врятувати. Жінка перебуває у відділенні реанімації», – йдеться у повідомленні прес-служби Мінздоров’я за вчора, 16 серпня.

З початку 2018 року станом на 15 серпня 2018 року зареєстровано 72 випадки ботулізму, внаслідок яких постраждало 80 людей, семеро з них померли.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків, ботулізм, смерть, харків
В тему