16 Серпня 2018
Новини

Терміново збирають гроші на порятунок молодої волинянки, мами двох діток

Терміново збирають гроші на порятунок молодої волинянки, мами двох діток

Допоможіть відвоювати у страшної хвороби життя молодої жінки! Разом ми сила!

У Нововолинську всім миром збирають кошти на порятунок молодої землячки, мами двох дітей Куценко Тетяни. 34-річна жінка п’ять років боролась із онкологічним захворюванням, здавалося, хвороба відступила – але стався рецидив, пішли метастази…

«Терміновий збір коштів на порятунок! У Тані двоє діток, їй лише 34… П’ять років тому в Тетяни виявили рак і зробили їй операцію. Вона сподівалась на краще, ростила дітей, виборсувалася із хвороби, рахувала кожну гривню – лікування забрало стільки грошей… Мужньо дивилась життю у вічі.

Сьогодні Таня попросила нас із вами про допомогу. Хвороба повернулась, пішли метастази. В обласному онкодиспансері призначили хіміотерапію. Ще випишуть ліки. Одразу попередили: препарати дуже дорогі.

Мешкає Тетяна в Нововолинську. Скільки вона бачитиме своїх дітей – залежить від нас із вами. Державі начхати на хворих і на здорових, а ми – ми ж люди!..

Така красуня, така стійка… така гарна мама – їй треба жити!» – закликають не залишатись осторонь чужої біди журналісти нововолинського «Радару».

За даними видання, коштів у родини вже немає. Лишається надія тільки на небайдужих людей, чиї серця не зачерствіли.

Фото усіх довідок та медичних документів можна переглянути у спільноті, створеній на підтримку Тані у соцмережі «Фейсбук», – «Допоможіть врятувати Тетяну Куценко!».

Посильну грошову допомогу просять переказувати на картку Приватбанку: 5168757330346836, Куценко Тетяна Валеріївна.

У порятунку людського життя кожна гривня має значення, кожен репост є важливим, кожна молитва має велику силу… Долучіть до групи «Допоможіть врятувати Тетяну Куценко!» друзів. І перерахуйте посильну для вас суму на картку Тані. Збережіть життя молодій волинянці, збережіть для діток маму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, нововолинськ, благодійність, допомога, гроші
В тему