15 Серпня 2018
Новини

Диво: при обвалі мосту в Генуї вижила українська пара

Диво: при обвалі мосту в Генуї вижила українська пара

При обрушенні мосту в Італії дивом вижили українці. Їхнє фото розповсюдили в мережі друзі із української діаспори в Італії. Пише видання «Факти.юа».

Священнослужитель Ігор Данилюк, котрий виїхав на постійне місце проживання до Італії, повідомив про українців Євгена Бабіна та Наталію Єліну, котрі постраждали під час падіння мосту в Генуї. Постраждали, та все ж лишилися живими, на відміну від близько сорока жертв цієї жахливої катастрофи!

«Чудом вижили. Помолімся за наших українців Євгена Бабіна та Наталю Єліну з Санта-Марія К. В. (провінція Казерти), які ЧУДОМ ВИЖИЛИ у трагедії в Генуї. Впали машиною з обваленого мосту (більше 80 метрів) і зараз перебувають у лікарні «Сан-Мартіно», – написав він у своєму Facebook.

Як пишуть місцеві медіа, з місця катастрофи рятувальники госпіталізували українську пару за так званим червоним кодом. Також у публікації видання casertareport.it сказано, що у потерпілих є спільний син Богданко, котрий після біди намагався зв’язатися з мамою і татом. Утім, на дзвінок хлопця замість рідних відповів пожежник, який визволяв Євгена та Наталію з-під завалів. Українці серйозно постраждали, та їхні життя – у безпеці, пишуть італійські газетярі.

А українське Міністерство закордонних справ тим часом сповіщає, що серед загиблих через обвалення частини автобану в Італії наших співгромадян немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Надзвичайні події
В тему