15 Серпня 2018
Новини

Молода коханка народить пристаркуватому Євгену Петросяну дитину

Молода коханка народить пристаркуватому Євгену Петросяну дитину

Чутки про розлучення подружжя заслужених працівників радянсько-російської гумористичної сцени Євгенія Петросяна та його дружини Олени Степаненко стали для шанувальників артистів громом серед ясного неба.

А тим паче здивувалися люди, дізнавшись із жовтої преси, що причиною тріщини в багатолітньому шлюбі гумористів стала молода коханка Петросяна – його 29-літня асистенка.

Саме подружжя Петросян – Степаненко наразі ніяк не коментує те, що відбувається, утім, російські ЗМІ провели власне розслідування причин розлучення однієї із найміцніших сімей в шоубізі країни.

І роздобута ними новина змусить прихильників зіркової пари дивуватися ще більше: молода полюбовниця 72-річного Євгенія Вагановича, його персональна помічниця Тетяна Бруханова, вагітна від пристаркуватого шефа. Причому ця «сіра миша із Тули», як називають дівчину численні недоброзичливці, рисами свого обличчя дуже нагадує Степаненко в молодості.

Про те, що розлучниця носить дитя від Петросяна, кореспонденту «Комсомольської правди» розповів один із мешканців будинку, де виросла Тетяна Бруханова: «Сусіди кажуть, що Таня чекає на дитину. Нібито її мати комусь проговорилася, мовляв, не знає, як до такої ситуації ставитися», – пише «КП».

Як повідали журналістам сусіди, виховували Таню мама і бабуся, тато дівчинки загинув, коли вона була ще зовсім маленька. Сім’ю багатою не назвеш: мати Бруханової працює бухгалтеркою, баба – пенсіонерка. Почавши непогано заробляти в Петросяна, Тетяна зробила у материній квартирі ремонт, обставила новими добротними меблями. Часто приїздить навідувати рідних.

Педагоги школи, де навчалася дівчина, добре її пам’ятають. Кажуть, що вчилася добре, хоча і відмінницею не була. А ось колишні «однокашники» не приховують, що вважали Бруханову сіренькою мишкою: «В неї сім’я інтелігентна, і вона сама завжди тиха, скромна. На дискотеках, гучних вечірках ні разу її не бачила. З хлопцями теж великої дружби не водила, навіть у старших класах не зустрічалася ні з ким», – пригадує однокласниця.

Читайте також: Російський шоу-бізнес у розпачі: Степаненко і Петросян розлучаються (відео)

Нагадаємо, про те, що Степаненко із Петросяном розривають стосунки тривалістю у 30 років, стало відомо ще 3 серпня, коли артистка звернулася в московський суд із позовом про розділ спільно нажитого майна. А ділити екс-подружжю справді є що: накопичене ними майно оцінюється в 1,5 мільярда рублів. Зокрема, серед «нерухомого» багатства зіркової пари – чотириповерховий заміський будинок площею 380 квадратів і від 5 до 10 квартир (точна кількість не розголошується і активно приховується) квартир у центрі Москви.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес
В тему