15 Серпня 2018
Новини

Закарпатець шантажував знайому «голими» фото і вимагав 30 тисяч «баксів»

Закарпатець шантажував знайому «голими» фото і вимагав 30 тисяч «баксів»

Силовики пов’язали шантажиста, котрий вимагав у дівчини велику суму грошей за непоширення інтимних фото з нею.

На Закарпатті в ході спецоперації був затриманий чоловік, який вимагав у знайомої 30 тисяч доларів США за неопублікування знімків з нею і відеоматеріалу інтимного характеру. Інформує прес-служба поліції регіону.

Напередодні, 14 серпня, закарпатські поліцейські спільно зі спецпризначенцями КОРДу у порядку статті 208 КПК України затримали шантажиста під час отримання ним від потерпілої 1000 доларів.

Раніше, а саме в березні поточного року, 25-літня дівчина, з якої закарпатець «видоював» гроші, шантажуючи «голими» фотографіями та відео з нею провокативного характеру, вже заплатила вимагачу частину коштів.

Підозрюваний – 40-річний житель Тячівського району.

Затримання проводили працівники управління карного розшуку спільно з детективами відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Закарпатській області у рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 189 ККУ, тобто вимагання. Поліція встановила, що впродовж лютого – червня цього року підозрюваний вимагав у знайомої 30 тисяч американських доларів за нерозповсюдження у соцмережах фото та відео з нею, які мають провокативний характер. Слідство у справі триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, інтим, кримінал, поліція, закарпаття
В тему