15 Серпня 2018
Новини

Діти переселенців із зони АТО будуть безкоштовно їздити у луцьких тролейбусах

Діти переселенців із зони АТО будуть безкоштовно їздити у луцьких тролейбусах

Дітям громадян, які перемістились із тимчасово окупованої території України та районів проведення операції об’єднаних сил до міста Луцька, забезпечили безкоштовний проїзд у тролейбусах.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

За словами начальника управління освіти Луцької міської ради Зіновії Лещенко, відповідно до розпорядження Луцького міського голови, діти людей, котрі переїхали до Луцька із зони АТО, повинні їздити в тролейбусах безкоштовно.

Член виконкому Ігор Муковоз зауважив, що категорично не підтримуватиме цей проект рішення. Він наголосив, що не проти адресної допомоги для таких дітей, однак не розуміє, чим ці діти відрізняються від луцьких.

«Лучани теж не найбагатші в Україні. Я знаю людей, які переїхали із зони АТО і знімають будинки по 500 доларів у місяць. Тож хіба справедливо давати пільгу таким дітям?» – засумнівався він.

На це Зіновія Лещенко відповіла, що безкоштовно їздитимуть не всі діти, а лише 20 відсотків від усіх, котрі переїхали із зони АТО, які дійсно потребують такої пільги, а ті, чиї батьки знімають будинки по 500 доларів, у тролейбусах не їздять.

Після нетривалої дискусії з цього питання, члени виконкому все ж підтримали цей проект рішення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, ато, діти, транспорт, луцька міська рада, громадський транспорт
В тему