14 Серпня 2018
Новини

Діти з Луганщини відпочинуть на Волині

Діти з Луганщини відпочинуть на Волині

Понад 30 дітей із Луганської області відпочинуть у таборі «Сонячний» у селі Гаразджа, що поблизу Луцька.

Малеча приїхала із Попаснянського району. Голова Волинської ОДА Олександр Савченко особисто привітав гостей та взяв участь у відкритті оздоровчої зміни табору.

Також він наголосив, що ставить перед дітьми завдання «добре відпочити, щоби було весело розпочинати навчальний рік».

«Хочу, щоби ваш відпочинок був цікавим та змістовним. Тож ви повинні потоваришувати, тим більше, що у таборі не тільки волинські діти відпочивають. Дружба – понад усе. Ви ростете патріотами, тому пам’ятайте: ви всі українці. Це наша молода держава, і вона повинна плекатися нами і вами. Хорошого відпочинку, яскравого сонця, теплої води та дотримуйтеся техніки безпеки у всьому», – вітаючи, наголосив очільник області.

Варто додати, що вже третій рік поспіль волинські табори приймають дітей із східних областей нашої держави.

На це з обласного бюджету у 2018 році  передбачили 199 тис. грн. Зокрема, у табір «Сонячний» спрямували 95 тис. грн. Також 15 дітей із м. Маріуполя Донецької області перебувають у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Парасолька» с. Дольськ Турійського району. Окрім цього, 13 дітей та 7 дорослих із обласного еколого-натуралістичного центру м. Донецька в рамках програми «Екологічними стежками України»  у липні перебували на відпочинку в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник» с. Світязь Шацького району.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, олександр савченко, діти, відпочинок, Політика, Волинь
В тему