14 Серпня 2018
Новини

Назвали, у скільки обійдеться Луцькій міській раді проведення «Поліського літа з фольклором»

Назвали, у скільки обійдеться Луцькій міській раді проведення «Поліського літа з фольклором»

Цього року вп’ятнадцяте відбудеться фестиваль «Поліське літо з фольклором» у Луцьку.

Про це йшлося під час прес-конференції у Луцькій міській раді з нагоди проведення фестивалю «Поліське літо».

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зазначив, що цей захід – старожил нашого міста.

«Хоча минулого року він не відбувався, та загалом його проводять з 1994 року. Він є родзинкою нашого міста. Він є унікальним і дуже цікавим для лучан. Він дає можливість представити наше місто Україні та за межами нашої держави. Він формує імідж та престиж нашого міста. «Поліське літо з фольклором» – один із важливих в історії Луцька з часів незалежності. Найбільш постійний», – сказав посадовець.

Та додав, що, коли відбувалося формування бюджету на цей рік, то «думали, чи проводити фестиваль і скільки грошей виділяти».

«Нашою однозначною позицією було, що цей фестиваль має відбутися. Тим паче його проводити варто на рівні, не менш потужному, ніж у попередні роки. Тому міською радою було виділено 550 тисяч гривень на проведення «Поліського літа з фольклором». Окрім того, постійним партнером фестивалю є Фонд Ігоря Палиці, який також виділив 255 тисяч гривень на проведення заходу. В 2016 році, коли востаннє проводився цей фестиваль, Фонд Ігоря Палиці теж виділив 216 тисяч гривень. Тому я переконаний, що фестиваль стане справжньою окрасою останніх серпневих днів: дня Незалежності, Дня прапора», – наголосив Ігор Ігорович.

Також Ігор Поліщук висловив думку, що «Поліське літо з фольклором» зможе відкрити Луцьк у новому форматі як для містян, так і для гостей нашого міста, зокрема і з-за кордону. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, фестиваль, луцька міська рада
В тему