14 Серпня 2018
Новини

У Києві п’яні молодики напали на перехожих, а потім неадекватно відреагували на копів

У Києві п’яні молодики напали на перехожих, а потім неадекватно відреагували на копів

У ніч на 14 серпня в Києві на вулиці Щербаківського сталася бійка. Компанія чоловіків напала на перехожих з ножем.

Інцидент трапився близько 00:30. Про це пише «Інформатор».

За словами потерпілих дівчат, друг проводжав їх додому. Молоді люди йшли по вулиці Щербаківського в сторону площі Валерія Марченка. Словесна перепалка розпочалася, коли друзі пройшли повз п’яної компанії.

Коли молодий хлопець, спробував владнати конфлікт мирно, його нишком вдарили по обличчю. Після чого нападник дістав ніж. Конфлікт не набрав обертів, але дівчата подзвонили на 102 і викликали поліцейських.

Через кілька хвилин, при відпрацюванні території, вони вказали на конфліктну компанію. Їх затримали патрульні на перехресті вулиць Щербаківського та Салютній. Підозрюваних закували в наручники. У момент затримання ножа у них не знайшли.

Відзначається, що затримані вели себе неадекватно: нецензурно висловлювалися в сторону правоохоронців і звичайних людей. Один з підозрюваних стверджував, що у нього туберкульоз і кашляв на патрульних. Це тривало до тих пір, поки йому не одягли на обличчя марлеву маску.

Для складання матеріалів на місце прибула слідчо-оперативна група. Подробиці події з'ясовуються. Всі учасники конфлікту були доставлені в районне управління поліції для подальшого розгляду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, бійка
В тему

Останні матеріали