12 Серпня 2018
Новини

На Харківщині, жінка випадково втопивши дитину, хотіла накласти на себе руки

На Харківщині, жінка випадково втопивши дитину, хотіла накласти на себе руки

На Харківщині жінка з необережності втопила у ванні дворічну доньку. Про це інформує Відділ комунікації поліції Харківської області.

Працівники Ізюмського відділу поліції затримали місцеву мешканку на березі річки Сіверсьский Донець, де вона намагалася покінчити життя самогубством.

11 серпня  близько 19:50 до поліції звернувся 41-річний житель міста Ізюма. Він повідомив, що повернувшись з роботи, виявив мертвою у дитячому ліжку свою малолітню доньку. Його 34-річна дружина за місцем мешкання була відсутня. Зв’язатися із нею було неможливо, адже жінка вимкнула мобільний телефон.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції знайшли її в стані алкогольного сп’яніння на березі річки, в якій вона хотіла втопитися. Поліцейськім жінка розповіла, що під час купання з необережності втопила у ванній свою дочку та намагалась покінчити життя самогубством в аналогічний спосіб.

Мешканку Ізюму затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення їй  про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення строком до 5 років. Слідство триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, діти, смерть, харків
В тему