11 Серпня 2018
Новини

Луцьк зустріне траурний кортеж із тілами полеглих бійців

Луцьк зустріне траурний кортеж із тілами полеглих бійців

До небайдужих волинян звертаються із закликом прийти сьогодні, 11 серпня, опівдні на центральну площу міста і віддати шану Героям, які поклали свої життя на вівтар війни на Сході заради мирного неба над усіма українцями.

Громадська організація «Автомайдан України» на своїй сторінці у «Фейсбуку» звернулася із закликом до усіх небайдужих Волинян зустріти траурний кортеж із тілами військових-земляків, які загинули в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Також автомайданівці уточнили, що час прибуття жалобної автоколони змінився – змістився на годину. Приїзду кортежу із тілами бійця 14-ї ОМБР, лучанина Андрія Єлістратова, а також уродженця села Видерта Камінь-Каширського району військовослужбовця 28-ї бригади Сергія Цепуха очікують сьогодні, 11 серпня, об 11-й ранку, а не о 10-й, як передбачалося раніше.

Кортеж о такій годині зустрічатимуть на Цуманському посту. Далі у центрі Луцька священнослужителі відправлять молебень за полеглими бійцями, після чого пройдуть прощання із воїнами в Нижньому храмі собору Святої Трійці та громадська панахида.

Маршрут, за яким слідуватиме колона зі скорботним «вантажем 200»: 10:00 – Рівненське кільце; 11:00 – Цуманський пост; 12:00 – місто Луцьк (Театральний майдан і Свято-Троїцький собор).

Кортеж із тілом Сергія Цепуха орієнтовно о 21:00 прямуватиме в напрямку Каменя-Каширського. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, оос, війна на сході україни, армія, Волинь
В тему