11 Серпня 2018
Новини

В Харкові неадекватна медсестра дитячої лікарні обзивала пацієнтів і серед ночі шукала у них воші

В Харкові неадекватна медсестра дитячої лікарні обзивала пацієнтів і серед ночі шукала у них воші

Керівництво Харківського Охматдиту виправдовує свою співробітницю. Батьки упевнені, що медпрацівниця була п’яна, та керівництво лікувального закладу відстоює свою колегу і переконує, що на роботі та була твереза, проте її вивели з рівноваги своєю поведінкою маленькі пацієнти. Ідеться в сюжеті «ТСН.19:30».

Батьки юних пацієнтів у п’ятницю, 10 серпня, змушені були викликати до стаціонару Харківського Охматдиту поліцейських через неадекватну поведінку однієї із медсестер, що ображала їхніх дітей. «Тварюко, на!..» – кричала під час затримання копами неадекватна жіночка у білому халаті, намагаючись поцілити одну із мам капцем.

За переконанням керівництва установи, медсестра на робочому місці була твереза, утім емоційно нестабільна. І спровокували цей стан маленькі пацієнти.

До дорослих того дня зателефонували перелякані діти зі скаргами на образи з боку медсестри, котра зайшла до них у палату пізно ввечері з наміром перевірити їх на наявність вошей. «Почала обнімати, цілувати, казати, яке хороше волосся. А коли мене почала оглядати: «О, я навіть не знаю, чим так смердить. Чи то селом, чи то якоюсь дохлятиною», – розповідає про дивну поведінку медички 13-літня Ганнуся, яка і досі перелякана. Дівчинка-підліток каже: коли відмовилася іти з медсестрою і почала дзвонити батькам, жінка вилаялася і силоміць потягла дитину до ванної.

Наталія Прасолова, мати дівчинки, розповідає: «Я перетелефонувала Ані, бере слухавку зовсім інша дівчинка і каже: «Тут таке діється… У нас медсестра п’яна, вона взяла Аню, схопила її і повела мити голову». Стривожені батьки одне за одним почали з’їжджатися у відділення. Кажуть, що запах алкоголю від медсестри поширювався мало не на все приміщення, вона не могла йти, настільки була «під градусом» і вигукувала, зі слів однієї з матерів, «просто астрономічну лайку».

Черговий лікар після приїзду батьків намагався заспокоїти їх, а медсестрі натомість порадив тікати до приїзду копів: «Бери ключі і швидко тікай звідси». Але медсестра-п’яничка навіть не спромоглася вийти з лікарні: заблукала. Вгамувати жінку не зуміли навіть люди у формі: вона пручалася і вигукувала непристойності. «Летіли капці, один, другий. Біля поліцейського, і мене намагалася обплювати», – розповідає Дмитро Прасолов, тато Ганнусі. Врешті патрульним вдалося вивести медсестру попід руки з лікарні. Попередньо, за словами правоохоронців, «затримана мала ознаки сп’яніння». Утім, пройти медичне освідування у колег-наркологів медсестра відмовилася. Після чого, відповідно до закону, поліцейські мусили відпустити її додому.

Батьки шоковані: перебуваючи в такому неадекватному стані, медпрацівниця встигла роздати їхнім дітям пігулки. Вона цілком могла наробити біди.

Поки що за нічну пригоду покарання понесла лише головна фігурантка відео: її звільнили наступного ж дня.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків, поліція, діти
В тему

Останні матеріали