10 Серпня 2018
Новини

Вихідні у Луцьку минуть у жалобі за загиблими воїнами

Вихідні у Луцьку минуть у жалобі за загиблими воїнами

В обласному центрі Волині оголошено День жалоби у зв’язку із загибеллю на Сході України двох земляків-учасників ООС.

Про це йдеться у повідомленні, опублікованому на сайті Волинської державної адміністрації.

Свої співчуття рідним воїнів, полеглих у зоні проведення операції об’єднаних сил, уже висловив голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Нагадаємо, регіон сколихнула трагічна звістка: двоє волинян загинуло під час проведення ООС на Донбасі. Так, 8 серпня поблизу міста Золотого на Луганщині під обстріл потрапив лучанин Андрій Єлістратов, який служив у 14-й бригаді. Учора ж, 9 серпня, уродженець села Видерта Камінь-Каширського району Сергій Цепух був смертельно поранений ворожим снайпером біля села Мар’ївка, що на Донеччині.

«Ці серпневі дні назавжди залишаться трагічною сторінкою в історії Волинського краю. Адже двоє волинян віддали своє життя, відстоюючи українську незалежність та боронячи її східні кордони. Молоді хлопці, яким довелося передчасно стати чоловіками, так і не створили власних сімей, не дали коріння… Недожили, недолюбили…  Висловлюю щирі співчуття родинам Героїв, а також друзям, близьким, бойовим побратимам…Вічна пам’ять загиблим синам Волині!» – зі скорботою сказав губернатор.

Відзначимо, що у зв’язку з оголошенням у місті Луцьку суботи, 11 серпня, Днем жалоби та проведенням панахиди за загиблими на Сході України бійцями внесено зміни до програми фестивалю «Берегиня». Так, відмінені раніше заплановані на суботу концерт та етнодискотека у центрі міста (з 14.00 до 22.00).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, боєць, оос, війна на сході україни, Волинь
В тему