10 Серпня 2018
Новини

Алла Пугачова вкотре стала жертвою дешевих журналістів

Алла Пугачова вкотре стала жертвою дешевих журналістів

«Алла Пугачова – померла», – подібна новина розбурхала мережу.

За даними ЗМІ відразу кілька російських порталів поширили інформацію про смерть Пугачової, – пише «Glavred».

У заявах журналістів говориться, що зірка померла вранці 9-го серпня, а її чоловік підтвердив факт смерті. Подібна новина розбурхала мережу, а шанувальники почали відзначати, що в Пугачова вже досить давно припинила активність в соціальних мережах.

Однак пізніше з'ясувалося, що всі заяви про кончину співачки – брехня. І Пугачова просто не заходить в соціальні мережі через те, що відпочиває з сім'єю в Італії.

Варто зазначити, у сонячній Італії Примадонна пробула два місяці, про що повідомив її чоловік Максим на своїй сторінці у Instagram.

Сама співачка розповіла, що після повернення з відпочинку вона повернеться на роботу, мовляв через те що в сім’ї не вистачає грошей. Так, подейкують, що за виступ в 45 хвилин доведеться заплатити від 20 до 24 мільйонів рублів.

«Хочу сказати чесно: я вже задумалася про те, що, раз у мене зараз таке важке матеріальне становище, від корпоративів не буду відмовлятися, тому що це не концертна діяльність, це зовсім інше. Це розвага не тільки для тих, хто, припустимо, гуляє в цей момент. Це розвага і для мене. і якщо такий випадок представиться, щоб нормально жити, а не ходитиму з простягнутою рукою, чому б і ні?» – пояснила вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, алла пугачова, максим галкін
В тему