8 Серпня 2018
Новини

В конфлікті між представниками луцької АС та підприємцем Геруном розбиратиметься поліція

В конфлікті між представниками луцької АС та підприємцем Геруном розбиратиметься поліція

Секретар міської ради Григорій Пустовіт звернувся до правоохоронних органів, аби вони вивчили ситуацію щодо конфлікту між ПрАТ «ВОПАС» та підприємцем Геруном.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Уже кілька днів триває активний конфлікт між підприємцем Юрієм Геруном та ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» навколо земельної ділянки на автостанції № 1 м. Луцька за адресою Гордіюк, 39. Кожна із сторін заявляє про своє право користування нею у власних цілях. Це протистояння викликало напругу у суспільстві, адже керівництво ПрАТ «ВОПАС» повідомляло про можливе призупинення діяльності АС № 1 міста Луцька. Такі дії могли б створити значні незручності для лучан, волинян, гостей нашого міста. Щодня послугами автостанції № 1 користуються тисячі громадян, відправляються сотні автобусів. Будь-які перебої у роботі “головних автобусних воріт” нашого краю створюють напругу у суспільстві та незручності для пасажирів і водіїв.

У зв'язку з вищезазначеними подіями, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернувся до начальника Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олега Кічука та керівника Луцької місцевої прокуратури Артура Томашевського, аби вони перевірили дії підприємця Юрія Геруна, який є одним із співвласників ПрАТ «ВОПАС», та ПрАТ “Волинське обласне підприємство автобусних станцій” й розібралися у конфлікті навколо земельної ділянки на вулиці Конякіна, 39.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, григорій пустовіт
В тему