8 Серпня 2018
Новини

Волинські митники у рейсовому автобусі виявили рекордну кількість тютюнових виробів

Волинські митники у рейсовому автобусі виявили рекордну кількість тютюнових виробів

На посту Доманове впродовж одної зміни вилучили у водіїв транспортних засобів 5,4 тисяч пачок цигарок «Gold Compact»  білоруського виробництва без марок акцизного збору України.

Схованки за допомогою технічних засобів контролю виявили у рейсовому автобусі сполученням «Брест-Ковель» та у вантажівці. Інформує прес-служба Волинської митниці ДФС.

Зокрема, у задній конструктивній ємності за холодильним радіатором рейсового автобуса містилося 3,5 тисяч цигарок. Як з’ясувалось, тютюнові вироби належали водію автобуса, а їх вартість складає 81,9 тисяч гривень.

Теж водій вантажівки, громадянин Білорусії,  виконував міжнародне перевезення паперу на замовлення українського імпортера. Проте самовільно додав до заявленого у митній декларації товару 1990 пачок цигарок, приховавши їх у конструктивній ємності під спальним відділенням в кабіні тягача. Вартість предметів порушення митних правил – 46,5 тисяч гривень.

Цигарки тимчасово вилучені на склад митниці до прийняття судом рішення по суті справ. Згідно статті 483/1 Митного Кодексу України спроби чоловіків незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти тютюнові вироби на митну територію України тягнуть за собою конфіскацію товару та штраф у розмірі 100 відсотків його вартості.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, митниця, контрабанда, цигарки
В тему