7 Серпня 2018
Новини

Білоруська красуня Б'янка вийшла заміж

Білоруська красуня Б'янка вийшла заміж

Відома 32-річна співачка Б'янка вийшла заміж. Її обранцем став гітарист та продюсер Роман Безруков. Весілля пройшло в Підмосков'ї в Одинцовському районі.

Пара до весілля зустрічалася близько року. Ще у лютому цього року співачка Б'янка отримала пропозицію руки і серця від коханого.

А сьогодні вранці артистка виклала кілька святкових знімків. Світлина співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Спочатку зірка поділилася фото весільного автомобіля, потім обручки, букету та нарешті світлиною у білій сукні з нареченим. Останній кадр вона підписала: «Дуже люблю свого чоловіка».

Цікаво, що в Мережі не перший місяць ходять чутки про те, що Бьянка чекає дитину – деякі користувачі впевнені, що незабаром співачка вперше стане мамою. Поки що припущення шанувальників не підтвердилися.

Про своє особисте життя Б'янка ніколи не розповідала. Коли дівчина співпрацювала з популярним білоруським виконавцем Серьогою, журналісти нерідко приписували їм роман. Сама виконавиця постійно стверджує, що їх пов'язують лише дружні та ділові стосунки, а також безмежна любов до музики.

У 2009 році Б'янка розлучилася зі своїм хлопцем, що негативно відбилося на її душевному та фізичному стані. З тих пір співачка зосереджувалася на своїй кар'єрі і викидала питання про особисті стосунки з інтерв'ю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, Таблоїд
В тему