6 Серпня 2018
Новини

Скоєно напад на будинок відомої журналістки

Скоєно напад на будинок відомої журналістки

Люди в камуфляжній формі перелізли через паркан і стали вибивати двері в будинку…

На будинок, в якому мешкає журналістка телепрограми «Надзвичайні Новини» і телеведуча Вікторія Сеник разом з батьками, було скоєно напад. Про це повідомляє голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко з посиланням на інформацію тележурналіста Костянтина Стогнія. Пише nv.ua.

«Люди в камуфляжній формі перелізли через паркан і стали вибивати двері в будинку. Мама Вікторії і сусіди підняли шум, викликали поліцію. Це сполохало нападників. Наряд, що прибув, не зміг затримати зловмисників, які втекли на автомобілі. Одного з нападників нібито впізнали. За попередніми даними - це представник чеченського кримінального угруповання, який перебуває в розшуку», - йдеться в повідомленні в Facebook.

При цьому Стогній нагадав, що Сеник переїхала до батьків після того, як в її зйомну квартиру біля станції метро Політехнічний інститут вломилися через вікно невідомі.

«Тоді спрацювала сигналізація. Прибулий на спрацювання наряд теж тоді нікого не зміг затримати. Цінності не пропали, за винятком маленької іконки на ланцюжку. Мабуть, йде полювання за інформацією. Або залякування", - додав він.

Поліція Київської області вирішує питання про відкриття кримінального провадження у зв'язку з інцидентом.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, напад
В тему

Останні матеріали