6 Серпня 2018
Новини

Голлівуд втратив талановиту актрису Шарлотту Рей

Голлівуд втратив талановиту актрису Шарлотту Рей

У віці 92 років пішла з життя голлівудська актриса Шарлотта Рей, передає People. Шарлотта Рей Любоцкі народилася 22 квітня 1926 року в штаті Вісконсін, США в родині російсько-єврейського походження Мейєра і Естер Любоцкі. На рахунку Рей було дві премії «Еммі» і дві «Тоні». Актриса зіграла в більш, ніж 90 фільмах.

Серед картин, за якими впізнавали Рей: «Різні лінії», «Факти з життя», «101 далматинець», «Не жартуйте з Зоханом», «Вулиця Сизам» та багато інших.

На жаль, актриса довгий час страждала від різних недуг. У 1982 році Шарлотті впровадили кардіостимулятор в серці. У 2010 їй був поставлений діагноз раку підшлункової залози в ранній стадії. Після шести місяців хіміотерапії вона видужала. Хоча її мати, дядько і старша сестра померли від цієї хвороби. У квітні 2017 року у Рей був діагностований рак кісток.

Сімейне життя Рей також було непростим. У 1951-1976 роках Шарлотта була одружена з композитором Джоном Штраусом. У подружжя народилося двоє синів – Ендрю Штраусс (страждав від аутизму і помер від серцевого нападу в сорок з гаком років) і Ларрі Штраус. Подружжя розлучилося після того, як Штраусс зізнався Рей у своїй гомосексуальності і запропонував вступити їй у відкритий шлюб. Рей відмовила Штраусу, але після їхнього розлучення вона залишилася друзями і з самим Штраусом, і з його партнером Лайонелом Фідменом до смерті обох від хвороби Паркінсона в 2003 і 2011 роках, відповідно.

«У 91 рік кожен день – день народження. Я хочу сказати всім – радійте і насолоджуйтеся кожним днем. Будьте добрішими до себе, любіть себе, а потім ви зможете дарувати добро і любов іншим людям», – сказала Шарлотта в одному з інтерв'ю в 2017 році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, голлівуд, смерть
В тему