5 Серпня 2018
Новини

Сергій Жадан любить приїздити на «Бандерштат» зі «своїми собаками»

Сергій Жадан любить приїздити на «Бандерштат» зі «своїми собаками»

Більше тисячі бандерштатівців зібрав на літературній сцені на третій день фесту «Бандерштат-2018»  відомий український поет, прозаїк, громадський активіст Сергій Жадан.

Сергій далеко не вперше є гостем фестивалю. І після бурхливих оплесків, яким зустріли свого кумира багаточисленна армія його прихильників, Жадан, зауваживши, що любить приїздити сюди зі «своїми собаками», почав декламувати вірші зі своїх збірок. 

Розпочавши  із вірша «Пам’яті всіх», який він написав перед Днем Незалежності України, та з віршів з книги «Антена», що побачить світ у вересні в Чернівцях, поет читав з планшета  як добре відомі, улюблені його прихильниками поезії, так і нові вірші.

Цікаво, що багато хто з учасників гутірки декламував поезію разом з кумиром.  Загалом книги «Антена», яка має вийти у вересні, містить  у собі 80 поетичних творів. 

За словами прихильників поезії цього поета, його вірші про війну, релігію, національність, життя, любов тощо проймають до кісток і зачіпають струни душі. 

Так само оплесками Жадана відпустили зі сцени гутірки, аби він пішов готуватися до виступу його гурту «Жадан і собаки». Присутні  на гутірці бандерштатівці  зауважили, що чекатимуть Жадана на фестивалі у наступному році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, бандерштат, луцьк
В тему