5 Серпня 2018
Новини

На Бандерштаті-2018 презентували гаджет, який через рік буде по всій Україні

На Бандерштаті-2018 презентували гаджет, який через рік буде по всій Україні

Другий день гутірок фестивалю українського духу «Бандерштат-2018» відзначився досить незвичайним гостем.

Так, свою повагу до бандерштатівців вирішив висловити директор штаб-квартири Apple  Еді Хол, який приїхав в Україну з Китаю. Еді вже три місяці перебуває у нашій країні, і відповідно, на «Бандерштат» до Луцька потрапив вперше. 

«Моя робота вимагає постійних поїздок. На сьогодні вже відвідав 30 країн. Хочу поділитися своїми враженнями про Київ: для мене це велике місто, в якому люди працюють майже цілодобово. Ваша столиця цікава з точки зору бізнес-проектів. Але саму у Луцьку я відчув себе як вдома, ба більше, це місто може стати для мене другим домом.
Чому я прийшов на «Бандерштат»? Тому що дуже ціную українську культуру, цікавлюся історією України, спостерігаю за новинами, які свідчать, що в вашій країні зараз йде війна, захоплююсь щиросердністю і відкритістю українців», - розповів за допомогою перекладача гість з Китаю.

Учасникам гутірки він презентував новий гаджет та висловив подяку за те, що має можливість поспілкуватися з майбутніми покупцями високотехнологічного пристрою так би мовити Face-to-Face. 

Презентований гаджет, за словами Еді Хола, стане доступним для купівлі в Україні приблизно через рік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, бандерштат, луцьк, apple
В тему