5 Серпня 2018
Новини

На Волині дітей, яких разом з матір’ю чоловік вигнав на вулицю, забрали у притулок

На Волині дітей, яких разом з матір’ю чоловік вигнав на вулицю, забрали у притулок

Факти домашнього насильства виявили в одному з районів Волинської області. Про це поліцію повідомив Маковичівський сільський голова Євген Заславський. 

Він поінформував, що на території його обслуговування у Турійському районі жінка через конфлікти в сім'ї ночувала разом зі своїми дітьми, 2-ох, 5-ти, 10-ти та 12-ти років, просто неба. Інформує у facebook Турійське відділення поліції.

Поліцейськими встановлено, що напередодні між 31-річною жінкою та її 33-річним співмешканцем після вживання алкогольних напоїв на грунті ревнощів виник конфлікт, під час якого співмешканець вигнав жінку з дому. Жінка заснула у кущах, а діти були поруч з нею. 

Поліція спільно зі службою у справах дітей району матір та її чотирьох дітей направила до районної лікарні з метою обстеження стану здоров’я дітей. Дітей направлено у притулок. 

Чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства за ст.173-2 ч.1 КУпАП "Вчинення домашнього насильства", санкція якої передбачає, зокрема,адміністративний арешт до семи діб. 

Жінку за неналежне виховання дітей притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП «Невиконання обов’язків щодо виховання дітей», санкція статті, зокрема, передбачає штраф до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Наразі вирішується питання щодо позбавлення матері батьківських прав відносної дітей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему