4 Серпня 2018
Новини

На «Бандерштаті 2018» поет-кікбоксер описував жіночі принади

На «Бандерштаті 2018» поет-кікбоксер описував жіночі принади

У Луцьк на фестиваль українського духу «Бандерштат-2018» завітав вперше за історію фесту відомий український поет Дмитро Лазуткін.

Він презентував свою збірку"Артерія".

Цікаво, що Дмитро надзвичайно різностороння особистіть, адже він працював інженером-металургом, тренером з карате, журналістом, ведучим програми «У світі єдиноборств», «ПроРегбі», «Чоловічий клуб» на Першому Національному телеканалі, коментував Олімпійські ігри в Пекіні, Ванкувері, Лондоні.

Коментує бокс на телеканалі «Інтер». Має як літературні, так і спортивні нагороди. Є автором вірша «Реквієм», який, покладений на музику Алли Загайкевич, став однією з частин ораторії «З нами Бог» режисера Сергія Проскурні.

Ця ораторія, присвячена Героям Небесної Сотні та військовим, що воюють на сході України, була поставлена на Софіївській площі до 23-ї річниці Незалежності України. На літературній гутірці Дмитро читав свої вірші, кожен з яких викликав бухливі оплески.

Ще б пак, якісь з них присвячені дівчатам-медикам, які рятують бійців в Ато, якісь солдатам, що наразі знаходяться в стані посттравматичного синдрому.

Та з найбільшою насолодою Дмитро читав поезію, присвячену жінкам, коханню, еротиці.

На «Бандерштаті 2018» поет-кікбоксер описував жіночі принади

"Кожен з віршів присвячений певній особі жіночої статі, усі вони реальні, а значить кожен з цих віршів я пропустив через душу і тіло"- розповідає Дмитро.

Еротично-ніжна поезія Дмитра настільки захопила учасників гутірки, що вони практично не задавали питання поету, а просили якнайбільше почитати вірші.

І пливли над гутіркою рядки про кохання вчительки української мови та вчителя фізкультури, еротичні пригоди на дачі у Криму тощо.

На «Бандерштаті 2018» поет-кікбоксер описував жіночі принади

Присвятив Дмитро вірші і своїй дружині, яка нещодавно народила йому дитину.

Наприкінці зустрічі поет пригадав, як у Луцьку до нього підійшла жінка та щиро подякувала за те, що він оспівує жіночну порядність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, фестиваль, бандерштат, дмитро лазуткін, поезія
В тему