2 Серпня 2018
Новини

Усик може повторити легендарний бій

Усик може повторити легендарний бій

Український боксер може вийти на ринг проти Чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа вже у квітні 2019. Але перед цим українцю доведеться провести мінімум один поєдинок в суперважкій вазі.

Як пишуть ЗМІ, із заявою про цей поєдинок виступив промоутер британця Едді Хирн.

«З Джошуа всі хочуть боксувати. У тому числі і Усик. Він планує битися з Джошуа, а ми плануємо, як йому досягти цієї мети. Але, Усику доведеться перемогти Тоні Беллью. Це - єдиний пріоритет для Усика. У команді українця розуміють, що є й інші кандидати на бій з Джошуа. Бій може відбутися навіть в квітні. Але, при цьому Джошуа теж хоче битися з Усиком. Джошуа завжди хоче випробувати себе на тлі когось неймовірного, блискучого. І він вважає таким бійцем Усика, - наводить слова Хірна видання.

Тим часом сам Джошуа зайнятий підготовкою до поєдинку з росіянином Олександром Повєткіним. Бій запланований на 22 вересня і пройде на стадіоні «Уемблі» в Лондоні.

До слова, допомагати готуватися британцеві буде Володимир Кличко

Нагадаємо, Олександр Усик став першим в історії України абсолютним чемпіоном світу з боксу, перемігши у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії росіянина Мурата Гассіева. Він придбав повну колекцію поясів в крузервейте (до 91 кг) і назавжди вписав своє ім'я в історію боксу.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему