1 Серпня 2018
Новини

Чим небезпечні секс-ляльки з Китаю (фото)

Чим небезпечні секс-ляльки з Китаю (фото)

Секс-ляльки, які обладнані штучним інтелектом лише нещодавно з’явились на ринку, проте експерти вже б’ють на сполох через небезпеку таких роботів для людей.

Насамперед такі технології можуть негативно вплинути на дітей, вважає професорка з етики та культури роботів в університеті Де Монфорт Кетлін Річардсон йдеться у сюжеті ТСН.

«Син дізнається, що це нормально, коли у тата є дружина і лялька, але лялька при цьому нічого не говорить. Це його спосіб мати владу і контроль над сім'єю. Дочка буде рости і думати: може бути, так сталося тому, що мама була недостатньо красива?» - каже професорка.

До речі, вона заснувала кампанію проти секс-роботів.

Крім згубного впливу на дітей, секс-роботи можуть ще більше ізолювати людину від суспільства і зробити її залежною від безвідмовної технології.

Експерт з робототехніки коледжу Кірквуд в штаті Айова Джоел Снелл пояснює: «Секс-роботи завжди будуть доступними і ніколи не зможуть відмовити, тому легко може виникнути залежність».

А тому люди будуть змінювати своє життя, щоб пристосуватися до цієї залежності. Окрім цього, колись секс-роботи можуть стати в сексі кращими за людей, оскільки вони будуть програмуватися, технологія буде відповідати потребам кожного окремого користувача.

Разом з тим, поки що немає наукових досліджень, які могли б довести або спростувати небезпеку секс-роботів для здоров'я людини, але з розвитком і масштабуванням технології, вже скоро можна буде робити перші висновки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, інтим, китай, Фото, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали