1 Серпня 2018
Новини

У Луцьку вкотре заборонили торгувати молоком з машин

У Луцьку вкотре заборонили торгувати молоком з машин

Уже не вперше на розгляд членів виконавчого комітету міської ради виноситься проект рішення про розміщення на території міста майданчиків для погодинного продажу молока, без встановлення тимчасових споруд.

Заступник начальника управління підприємництва Тетяна Чемерис зазначила, що до них з таким питанням звернувся голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

На засідання прийшов заступник директора департаменту агропромислового розвитку у Волинській області Юрій Юрченко. Він зауважив, що зараз у Луцьку існує три десятки точок, де можна придбати молоко від сільськогосподарських виробників.

«Молоко продають без посередників. Охолоджене. Ціна становить 12 гривень за літр. В той час як у магазинах молоко такої ж якості можна придбати не менше ніж за 22 гривні. Торгують молоком по годині-півтори. За цей час його розкуповують і воно не встигає зіпсуватися», - зазначив посадовець.

Зі слів виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта, за молоко переважно купують пенсіонери. Для них різниця у 8 гривень – є значною. Тож він закликав колег-членів виконкому підтримати проект рішення.

Члени виконавчого комітету розділилися у своїх погляд на це питання. Тому рішення так і не знайшло підтримки. «За» проголосувало лише 6 людей.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, продукти
В тему

Останні матеріали