1 Серпня 2018
Новини

Від сексу до репу: як пройшов «LUX FM PARTY TOUR» у Луцьку (фото)

Від сексу до репу: як пройшов «LUX FM PARTY TOUR» у Луцьку (фото)

Захід відбувся на іподромі, поблизу Зоопарку у Парку культури та відпочинку.

Щоб пройти на територію, де відбувалося дійство, окрім пред’явлення квитка, потрібно було пройти ще одну важливу процедуру: охорона перевіряла сумки відвідувачів. Адже, проносити алкогольні напої, а також небезпечні предмети, котрі могли б зашкодити здоров'ю та життю відпочиваючих було заборонено. Потому кожен відвідувач концерту міг вирішити для себе чи споглядати дійство біля сцени, чи комфортно вмоститися за столиками фуд-зони,де можна було покуштувати смачні напої та їжу.

Спочатку «заводили» публіку учасники хіп-хоп гурту DILEMMA, які заспівали найпопулярніші хіти колективу за 12 років існування. Звучали як нові хіти, так і старіші пісні, такі як, популярна на початку 2000-х років пісня «Згадаю день».

Потому на сцену вийшла секс-символ українського шоу-бізнесу Даша Астафьєва. Співачка одягнула відверте червоне шкіряне плаття. Та у ході виступу намагалася «ловити» спалахи об’єктивів фотографів. Виступала вона із підтанцьовкою,одягненою в спокусливі сукні. Вона заспівала як сольні, нові пісні, так і композиції, котрі виконувалися нею у складі гурту «Нікіта», учасницею якого жінка була свого часу.

В перервах між виступами ведучі Люкс ФМ Василіса і Слава Дьомін проводили конкурси. Кожен охочий міг стати учасником змагання і виграти приз.

Надзвичайно тепло зустріла публіка виступ Арсена Мірзояна. Люди підспівували під знайомі і нові композиції артиста. Кульмінацією виступу співака стали вигуки натовпу: «На біс». Виконавець не зміг відмовити публіці і заспівав ще кілька пісень. Однією із них виявилася пісня Олега Винника «Ніно». На всім відому мелодію Мірзоян «підклав» жартівливі слова.

Склалося враження, що чимало людей очікували виступ білоруського репера Сірьоги. Почувши перші акорди виступу виконавця багато присутніх побігли ближче до сцени. Незважаючи на те, що його виступ виявився найкоротшим по часу у програмі, однак, певне він був найемоційнішим. Усі відвідувачі концерту танцювали і «відривалися» під його пісні. Також йому довелося, на прохання присутніх, виконати ще дві «пісні на біс».

Зі слів відвідувачів «LUX FM PARTY TOUR», концерт став надзвичайно пам'ятним, адже така «концентрація » артистів на одній сцені у Луцьку буває рідко. Підбірка артистів вразила присутніх  своєю різноплановістю. Кожен хто прийшов на свято музики знайшов для себе щось особливе і близьке до душі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, Фото
В тему