31 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 31 липня 2018 - сьогодні на сильних і вольових людей чекає удача

Місячний календар на 31 липня 2018 - сьогодні на сильних і вольових людей чекає удача

31 липня 2018 року в 12:00 - 18-й місячний день. Досить несприятливий день, пов'язаний з виникненням несподіваних проблем, для вирішення яких потрібно проявити максимальну розважливість і стриманість, передає mirkosmosa.

Третя місячна фаза охоплює період від повного місяця і до початку четвертої чверті. В повний місяць відзначається пік скупчення життєвої і психічної енергії, яка згодом потроху йде на зменшення.

У цей період активність починає зменшуватися, настає часта зміна станів, ідей і суджень. Коли накопичені за минулі фази досвід і сили енергетично використовуються для  реалізації планів. У цей період місяця вже помітні перші підсумки вкладених зусиль. Зміни настроїв можуть стосуватися не тільки ділової сторони життя, а й особистої.

Прекрасний період для звільнення від давніх звичок, також можна спробувати щось нове. У відносинах - це час зближення і романтики на найбільш високому рівні. Третя фаза відмінно підходить для саморозвитку, самовдосконалення та творення. Цей день знаходиться під заступництвом Марса, тому він сповнений енергії. Удача чекає сильних, вольових людей, в яких енергія б'є ключем.

Якщо ви розвинете в цей день бурхливу діяльність, на вас чекає успіх. Однак у вівторок буває важко зосередитися, вибрати правильний шлях вирішення проблеми. Але якщо ви все обдумали заздалегідь, тоді  вперед, без тіні сумніву! Це відповідний день і для фізичних навантажень (спортсменам і дачникам треба брати його на замітку). Витрачена вами енергія легко і швидко відновиться. Тим же, хто зайнятий у цей день тільки розумовою працею, корисно чергувати інтелектуальні вправи з зарядкою.

Місяць у знаку Риби. Здібності до розумової концентрації дещо ослаблені, уява раз у раз прагне захопити нашу свідомість в світ ілюзій, тому будь-які справи насилу знаходять своє втілення в реальності. Краще витратити цей час на активний відпочинок, захоплюючу подорож або присвятити себе мистецтву. Правда, юридичні питання або справи, пов'язані з вкладенням грошей, йдуть без особливих ускладнень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, місячний календар
В тему