28 Липня 2018
Новини

До Києва їде легендарний американський боксер Холіфілд

До Києва їде легендарний американський боксер Холіфілд

Евандер Холіфілд підтвердив свою участь у конгресі WBC вУкраїні.

У Київ прибуде єдиний в історії професійного боксу чотириразовий чемпіон світу в суперважкій вазі, а також боєць, якому вдалося завоювати звання абсолютного чемпіона світу в двох вагових категоріях. Пише klitschko-brothers.com.

Легендарний американський боксер Евандер Холіфілд підтвердив свою участь у 56-му Конгресі Всесвітньої боксерської ради, який з 30 вересня по 5 жовтня пройде в столиці України Києві. «Єдиний в історії професійного боксу чотириразовий чемпіон світу в суперважкій вазі, а також боєць, якому вдалося завоювати звання абсолютного чемпіона світу в двох вагових категоріях – крузервейте і супертяжі, вперше відвідає нашу країну», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше свою участь у київському Конгресі WBC підтвердив ще один легендарний боксер Леннокс Льюїс. А також потенційний суперник нашого Олександра Усика британець Тоні Беллью, мексиканець Хуліо Сезар Чавес, екс-абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі американець Ріддік Боуї.

Загалом, до столиці України прилетять близько 700 учасників конгресу зі 160 країн світу.

Серед них будуть чинні чемпіони світу, легендарні боксери минулого, президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери і функціонери.

Ініціатором проведення конгресу у столиці України став вічний чемпіон WBC в суперважкій вазі, мер Києва Віталій Кличко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, бокс, евандер холіфілд, віталій кличко
В тему