27 Липня 2018
Новини

«Раніше тут можна було кататись лише на позашляховику», - радник міського голови про луцький двір.

«Раніше тут можна було кататись лише на позашляховику», - радник міського голови про луцький двір.

У Луцьку ремонтують прибудинкову територію на вулиці Кравчука.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці. «Ремонт прибудинкової території по вул. Кравчука, 22, 24 ще не завершився, а діти вже на повну насолоджуються новеньким асфальтом, катаючись на роликах та самокатах. Раніше тут можна було кататись лише на позашляховику», - йдеться у дописі.

У коментарях користувачі соціальної мережі дякують владцям за ремонти дворів і просять відремонтувати прибудинкові території на інших вулицях та проспектах міста.

«Сьогодні отримали найкращу оцінку якості ремонтних робіт у дворі на вул. Кравчука, 22, 24. Дітвора щиро раділа можливості покататися на роликах і на скейтбордах по рівних асфальтованих дорогах. Головне, аби діти бавилися з обережністю, а можливість ходити рівними дорогами мешканці цих будинків тепер мають. Найближчим часом тут буде облаштовано бруківкою всі тротуари, встановлено дитячий майданчик, освітлення і відгороджені зони для смітників. Це – одна із найбільших дворових територій, де ремонтні роботи здійснюємо навколо обох будинків за системою «під ключ», - додав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, дороги
В тему

Останні матеріали