26 Липня 2018
Новини

На Волині невідомий на «євробляхах» обікрав жінку

На Волині невідомий на «євробляхах» обікрав жінку

Поліція Волині встановлює особу злодія, котрий обікрав волинянку на 10 тис. грн.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

До Маневицького відділу поліції звернулася 68-річна жителька села Кам’януха із заявою про те, що невідома особа шляхом вільного доступу із її помешкання викрала 10 тис. грн.. Слідчі за фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження. 

Встановлено, що  заявниця працювала на городі біля хати. Помешкання на час її відсутності було відчинено. Увечері, коли вона повернулася до хати, виявила зникнення 10 тис. грн.. Жінка одразу звернулася із заявою про крадіжку до поліції.

Оперативними заходами поліцейських встановлено, що до крадіжки може бути причетний чоловік приблизно 35 років, смуглий із чорним волоссям,  який заїжджав у село Кам’януха на автомобілі «Opel Vectra» сірого кольору, на іноземній реєстрації. 

Поліція звертається до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо місця перебування цього чоловіка чи автомобіля невідкладно телефонувати на «102».

Окрім того, поліція вкотре нагадує громадянам бути обачними, не залишати своє майно без нагляду. Аби попередити скоєння злочинів на території районів,  просимо повідомляти про підозрілих осіб, а також незнайомі автомобілі, які заїжджають у села, до органів поліції за номером телефону «102». Конфіденційність гарантована.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, кримінал, поліція
В тему

Останні матеріали