26 Липня 2018
Новини

Дочекалася: найяскравіша ведуча України виходить заміж

Дочекалася: найяскравіша ведуча України виходить заміж

Популярна телеведуча Регіна Тодоренко нарешті виходить заміж. Її обранець – російський співак Влад Топалов. Днями чоловік зробив дівчині пропозицію. Щасливі знімки з обручкою на безіменному пальці Регіна опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

З фото можна зробити висновок, що пара світиться від щастя. Ймовірніше всього Топалов зробив Регіні пропозицію на одному з мальовничих закордонних курортів.

«@vladtopalovofficial, Согласна!!!», – підписала знімки Тодоренко.

Регіна Тодоренко вагітна

До слова, майбутнє подружжя привітали зі святом не лише фанати, а і зіркові друзі. Колега телеведучої за проектом «Орел і решка» Леся Никитюк також прокоментувала опубліковані фото: «Вітаю Вас». У свою чергу, співачка Надя Дорофєєва теж пораділа за молодят: «Аааааа)))) ура ура ура!!!».

Нагадаємо, молоді люди познайомились у 2017 році, працюючи разом над виставою «Заклади дружину в ломбард». Режисер вистави Сергій Рост затвердив Регіну та Влада на головні ролі.

У листопаді 2017 року 27-річна телеведуча Регіна Тодоренко розірвала стосунки, які тривали три роки, з оператором Микитою Трякіним. Розлучення дівчина пояснювала тим, що вони обоє втомилися від її подорожей. Окрім того, аби почуття не згасали, потрібно було хоч час від часу бачитися, а зважаючи на роботу Регіни, це було дуже складно. 30 листопада 2017 року Регіна Тодоренко оголосила на своїй сторінці в Instagram про те, що йде з «Орла і решки». Завзята мандрівниця пропрацювала у шоу рівно чотири роки.

Проте самотньою екс-ведуча залишалася недовго.

До слова, 32-річний Владислав Топалов з 18 вересня 2015 року був одружений на Ксенії Даніліній – доньці російського бізнесмена. Але 9 березня 2017 року пара розлучилася.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, регіна тодоренко, влад топалов
В тему