24 Липня 2018
Новини

На Херсонщині знайшли труп судді, зниклого ще навесні

На Херсонщині знайшли труп судді, зниклого ще навесні

Херсонські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства колишнього судді.

Ще у квітні поточного року колеги чоловіка повідомили у поліцію про зникнення колишнього судді. Розказали, що місяць не виходить на зв’язок, сусіди давно його не бачили. Чоловік проживав сам у власній квартирі в Корабельному районі міста. За місцем проживання квартиро власника не виявили і оголосили херсонця безвісти зниклим. Інформує Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Утім, слідчі підозрювали, що чоловік став жертвою злочину. І ось днями його тіло виявили закопаним в одному з районів Херсонщини. Наразі труп зниклого екс-судді спрямували на судмедекспертизу для встановлення причини смерті.

Над розкриттям злочину працювала велика група працівників Управління карного розшуку, слідчого управління, оперативних служб ГУНП і Корабельного відділення поліції. Відпрацьовували професійну діяльність зниклого, опитали коло його спілкування, сусідів. Версія про те, що колишній суддя став жертвою злочину, підтвердилася.

– Ми встановили, що до зникнення чоловіка причетний знайомий. Слідством встановлено, що зловмисник застрелив чоловіка у нього в квартирі з невстановленої вогнепальної зброї, забрав мобільний телефон загиблого та золоті прикраси, – повідомив т. в. о. начальника главку Нацполіції Херсонщини Микола Вербицький.

На авто убивця вивіз тіло жертви і закопав в одному з районів області. Після чого зник у невідомому напрямку. 

Наразі встановлюється місцезнаходження підозрюваного для його затримання і притягнення до кримінальної відповідальності.

Відкриті одразу чотири кримінальні провадження за ч.1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», ч. 1 ст. 185 КК України «Крадіжка», ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч. 3 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, вбивство, крадіжка, поліція, херсон
В тему