24 Липня 2018
Новини

Вино та пиво запобігають раку

Вино та пиво запобігають раку

Люди, які щотижня випивають кухоль натурального пива або келих вина, мають найменші шанси захворіти на рак.

Такого висновку дійшли вчені з Королівського університету Белфаста за результатами опитування 100 тис. британців. Під час експерименту виявилося, що люди, які мало п'ють, хворіють на рак у 8% випадків. У тих же, хто зловживає алкоголем і випиває по кілька келихів і декілька разів на день, така ймовірність становить вже 21%.

Водночас учені виявили, що люди, які помірно вживають алкогольні напої, живуть довше і хворіють рідше, ніж абсолютно непитущі.

Проте на стан здоров'я людини впливають не лише ці чинники, а й насамперед гени, харчування, спосіб життя та екологія.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, алкоголь, вчені, дослідження, захворювання, рак
В тему