Вино та пиво запобігають раку
Люди, які щотижня випивають кухоль натурального пива або келих вина, мають найменші шанси захворіти на рак.
Такого висновку дійшли вчені з Королівського університету Белфаста за результатами опитування 100 тис. британців. Під час експерименту виявилося, що люди, які мало п'ють, хворіють на рак у 8% випадків. У тих же, хто зловживає алкоголем і випиває по кілька келихів і декілька разів на день, така ймовірність становить вже 21%.
Водночас учені виявили, що люди, які помірно вживають алкогольні напої, живуть довше і хворіють рідше, ніж абсолютно непитущі.
Проте на стан здоров'я людини впливають не лише ці чинники, а й насамперед гени, харчування, спосіб життя та екологія.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.