24 Липня 2018
Новини

В Києві машина, яку викинуло на тротуар, почавила пішоходів. Є жертва

В Києві машина, яку викинуло на тротуар, почавила пішоходів. Є жертва

Автопригода, яка призвела до смерті однієї людини та покалічила інших, сталася сьогодні біля метро «Дорогожичі» у столиці.

Близько опівдня страшна ДТП сталась у Шевченківському районі Києва. На перехресті проїжджої частини зіткнулися дві іномарки, у результаті чого одне з авто виїхало на тротуар, де перебували пішоходи. За попередньою інформацією, смертельні тілесні ушкодження отримав один чоловік, інших постраждалих госпіталізували каретою «швидкої». Їм надається екстрена медична допомога. Інформує Відділ комунікації поліції Києва.

Столичні поліцейські отримали повідомлення, що на вулиці Щусєва ДТП зі смертельними наслідками. На місце аварії відразу прибули екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група територіального управління поліції та слідчі столичного главку.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція передбачає позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На місці події працюють поліцейські для встановлення причин та обставин смертельної автопригоди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, дтп, смерть, поліція
В тему