24 Липня 2018
Новини

В Індонезії народилася дитина з двома обличчями та мозками

В Індонезії народилася дитина з двома обличчями та мозками

У плода сформувалося два лиця і два мозки у результаті того, що один із близнюків не розвинувся належним чином в утробі матері.

В Індонезії на світ з’явилася дитинка одразу з двома обличчями і мозками, та тільки однією голівкою. Новонароджений хлопчик Гіланг Андіка із Батамі є дволиким у буквальному розумінні через те, що його брат-близнюк не розвинувся в лоні їхньої матері. Пише видання «Метро».

В той же час у немовляти одне тіло з двома руками і двома ногами. Дитині вже два місяці, та із самого народження вона бореться за життя, бо має гідроцефалію – у черепній коробці назбирується рідина.

Батьки хлопчика-мутанта, Єрніласарі та Мустафа, відчайдушно намагаються спасти життя свого сина після того, як місцеві лікарі розвели руками і повідомили парі, що нічим зарадити не зможуть.

Технічно Гіланг є з’єднаними близнюками, і стається така аномалія плода кожних 250 000 народжень. На голові у нього, крім власних, є обличчя рідного брата, котрий не виростив власне тіло в животі у мами, бо запліднена яйцеклітина не розділилася повністю на дві частини в ході вагітності.

Гіланга нема можливості годувати грудьми, тож наразі його годують молоком через трубку. Лікарі не дають великих шансів, що хлопчик виживе, у зв’язку із тим, що, окрім аномальної голови, він страждає від гідроцефалії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, індонезія, діти, хвороби
В тему