23 Липня 2018
Новини

Машину киянина розбирали на станції техобслуговування, щоб витягти з неї кота

Машину киянина розбирали на станції техобслуговування, щоб витягти з неї кота

У всіх автомобілістів під капотом кінські сили, а в цього жителя столиці – котячі.

Сьогодні, 23 липня, житель столиці врятував від вірної загибелі пухнастика. В моторний відсік у машину киянина забилося кошеня, причому забралося в такі нетрі автомобільного приладдя, що самостійно витягти його звідтіля чоловік не зміг. Мусив звертатися по допомогу до спеціалістів.

«Сьогодні зранку трапилась історія, – пише учасник спільноти «Київ.ДТП.юа» у «Фейсбуку», популярної серед жителів столиці. –  Виїхали в справах. Дружина каже: а чи не чується тобі в машині сторонній звук? Напружую музичний слух, намагаюся вловити в рівномірному гудінні соло партію двигуна та ноти ходової. Машина нова, тож я вирішую, що Ірі мариться. Аж за хвилину виразно чую: «Мяу!». Спиняємося, заглядаю під машину – норма. Звук повторюється. Відкриваю капот і бачу, як у надра моторного приладдя ховається малий сірий хвіст! Дістати його володаря нам вдалося лише на СТО (довелося знімати підкрилок)».

На щастя, за словами автора публікації, котик лишився живий-здоровий, ще й домівку цього дня собі знайшов.

«Якраз на місці був не тільки майстер, а й директор-«кошатник», в якого, за збігом обставин, місяць тому пропав старий кіт. Навіть корм ще від нього залишився. Тож і господар нявчику одразу знайшовся. Отже, водії, будьте уважні: ваш автомобіль може стати прихистком переляканої громом і дощем бездомної тваринки. Якщо ви не в змозі дістати її самі, обов’язково ізолюйте куток, куди вона ховається, одягом абощо, щоб та не вискочила на ходу під колеса, та їдьте на СТО», – радить іншим автомобілістам киянин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, курйози
В тему