23 Липня 2018
Новини

У Луцьку сталася п’яна різня в підвалі. Є жертва

У Луцьку сталася п’яна різня в підвалі. Є жертва

В обласному центрі Волині у підвальному приміщенні п’янички облаштували місце для розпивання оковитої. І саме тут минулої неділі один любитель випити порішив компаньйона по чарці…

В неділю, 22 липня, у Луцьку сталося убивство. В результаті п’яної різанини в підвалі, де алкозалежні розпивали спиртне, загинув чоловік 47 років. Тепер його убивці «світить» до 15 років за ґратами.  Про це інформує прес-служба обласної поліції.

Учора вранці 37-річний лучанин завдав ножового поранення грудної клітки на десять років старшому жителю Волинської області, з яким разом пили горілку у підвалі на проспекті Грушевського у Луцьку. Від отриманих ран потерпілий помер  у реанімації міської клінічної лікарні. Поліцейські затримали зловмисника й оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).  

За фактом умисного вбивства порушене кримінальне провадження. Вирішується питання щодо обрання лучанину запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція передбачає покарання позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, кримінал, поліція
В тему