22 Липня 2018
Новини

Волинським журналістам дали можливість постріляти

Волинським журналістам дали можливість постріляти

У рамках відзначення Олександром Савченком  ста днів на посаді голови Волинської обласної адміністрації відбулися «журналістські» стрільбища на полігоні у Володимирі-Волинському. 

Зі слів начальника  прес-служби оперативного командування «Захід» Анатолія Прошина, журналісти стріляли із трьох видів найпоширенішої стрілецької зброї, котра є на озброєнні української армії та постійно використовується на сході нашої держави.

«Результат журналістів не дуже високий, але для того щоб досягти результату потрібно постійно тренуватися, набувати навички і тільки після того можна буде говорити про якусь майстерність. З одного разу зброю опанувати не можливо», - зазначив він. Та додав, що в частинах оперативного командування постійно проводиться такі заняття з особовим складом як в пунктах постійної дислокації, так і в зоні виконання бойових завдань на сході нашої країни. 

«Постійно вдосконалюється майстерність солдата на влучність на володіння різноманітною технікою починаючи з БМП, автомати, танки. Для того проводяться і конкурси  на визначення найкращих екупажів. Я вважаю що такий захід хоча б раз в місяць повинен проводитися. Так як це проводиться з оперативним резервом першої черги, з оперативним резервом другої черги. Вони призиваються на полігон у складі бригад і проходять з ними бойове злагодження. Проводяться стрілецькі дні батальйонами територіальної оборони, підрозділами територіальної оборони. Військовий комісаріат з батальйонами територіальної оборони організовує стрільбища один раз на місяць. Люди організовуються приїжджають і вправляються в стрільбі. Вони свій професіоналізм тримають на тому рівні на якому це повинно бути», - наголосив Прошин.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, олександр савченко, зброя
В тему

Останні матеріали