22 Липня 2018
Новини

100 днів Савченка: результати роботи

100 днів Савченка: результати роботи

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко відзвітував про результати своєї роботи на займаній посаді.

Тож, на сьогодні в області немає жодної затримки з проведенням робіт та освоєнням бюджетних коштів. Область не «провалилася» в питанні реалізації програм. На Волині роботи виконуються швидше за визначений термін. 

За короткий період освоєно 430 мільйонів 419,1 тисяч гривень з державного бюджету на будівництво, капітальний та поточний ремонт доріг. Також розроблені проекти 9-ти нових сучасних амбулаторій, які будуть побудовані до кінця року завдяки проекту «Сільська медицина».

На сьогодні вже підписано 15 контрактів на постачання обладнання на суму 103 мільйони гривень та підготовлено тендерну документацію на закупку медичного обладнання ще на 122 мільйони гривень в рамках проекту Світового банку. До кінця року на Волині має запрацювати чотири десятки капітально відремонтованих та новозбудованих амбулаторій, а в медичних закладах з'явиться нове сучасне обладнання. 

У вересні школярі області будуть їздити до навчальних закладів новенькими автобусами. Наразі проведено тендер на придбання 9 одиниць транспорту. 6 автобусів передадуть в райони до 1 вересня, а ще 3 – до кінця вересня.

Це лише частина проробленої роботи,про яку відзвітував голова ОДА, робота ведеться щодня, тому результати є і вони очевидні. Плани теж будуть реалізовуватися. Задумів чимало, тому робота буде продовжуватися і надалі. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, олександр савченко, звіт
В тему