20 Липня 2018
Новини

На Хмельниччині у масштабній ДТП загинула ціла сім’я

На Хмельниччині у масштабній ДТП загинула ціла сім’я

У Хмельницькій області у масштабній аварії з участю вантажного та легкового автомобілів загинуло три людини і одна була травмована.

Перелік моторошних дорожньо-транспортних пригод п’ятниці 20 липня (на Житомирщині цієї п’ятниці загинуло десятеро, на Миколаївщині – п’ятеро людей) поповнила ще одна жахлива аварія.

У Хмельницькому районі на в’їзді у село Прибузьке зіткнулися вантажівка IVECO та легковик «Фольксваген Гольф». У результаті зіткнення страшної сили загинула сім’я з трьох осіб та ще одна дитина травмована. Інформує поліція регіону.

Попередньо, 36-річний водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху, де і сталося зіткнення «лоб у лоб» з вантажівкою. Сам водій «Фольксвагена», його 35-річна дружина та 4-річна донька загинули на місці події. Ще одна 12-річна дівчинка, яка була пасажиркою цього ж транспортного засобу, госпіталізована.

Водія та двох пасажирів вантажівки медики оглянули на місці події. Від госпіталізації вони відмовилися. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює причини та обставини аварії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, смерть, поліція, хмельницький
В тему

Останні матеріали