20 Липня 2018
Новини

В аварії на Миколаївщині автобус із білорусами розплющило об фуру. П’ятеро загиблих

В аварії на Миколаївщині автобус із білорусами розплющило об фуру. П’ятеро загиблих

У Миколаївській області сталася моторошна автокатастрофа – мікроавтобус із громадянами сусідньої Білорусі не розминувся із фурою. Загинули п’ятеро білорусів, ще 12 отримали травми різного ступеня важкості.

Сталась автотрагедія поблизу селища Криве Озеро сьогодні, 20 липня, близько четвертої ранку. Бусик зіштовхнувся із тиром. Пише ТСН.

«В результаті дорожно-транспортної пригоди загинули 5 осіб і ще 10 постраждали (громадяни Республіки Білорусь). Для деблокування загиблих залучали підрозділ ДСНС», – ідеться в повідомленні надзвичайного відомства.

Перший заступник начальника Національної поліції України В’ячеслав Аброськін уточнив, що травмованих не 10, а 12. «Сьогодні вранці, близько четвертої, на автодорозі Київ – Одеса (290-й кілометр) поблизу селища Криве Озеро Миколаївської області, сталася жахлива аварія – водій мікроавтобуса Mercedes-Benz перевозив 17 пасажирів за маршрутом Одеса – Гомель і, за формулюванням поліції, не впорався з кермуванням зазначеним транспортним засобом. У результаті сталося зіткнення з припаркованим на узбіччі через несправність вантажним автомобілем. П’ятеро людей, пасажирів мікроавтобуса, загинули, а решта 12 отримали тілесні ушкодження і доставлені в Кривоозерську ЦРЛ. Першими на місце трагедії прибули працівники поліції і ДСНС, які й надали першу невідкладну допомогу», – написав Аброськін у своєму «Фейсбуку».

Відомості про ДТП внесено до ЄРДР за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає позбавлення свободи терміном від 3 до 8 років із позбавленням права кермувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, смерть, поліція, миколаїв
В тему