19 Липня 2018
Новини

На Хмельниччині за продаж малолітнього сина матір сяде за грати на п’ять років

На Хмельниччині за продаж малолітнього сина матір сяде за грати на п’ять років

Ізяславський районний суд Хмельницької області розглянув матеріали кримінального провадження та виніс вирок 32-річній жительці Білогірського району, яка за 15 тисяч гривень здала в оренду свого сина.

Сама подія мала місце ще в лютому цього року. Тоді працівники відділу боротьби з торгівлею людьми спільно зі слідчими Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області та колегами із СБУ, за процесуального керівництва прокуратури, затримали зловмисницю, яка намагалася віддати свого чотирирічного сина у довгострокову оренду для зайняття жебракуванням. Інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Жінку затримали безпосередньо в момент отримання нею коштів за хлопчика. Крім того, вона написала розписку, в якій підтвердила, що добровільно віддала дитину і жодних претензій не має та в поліцію заявляти не збирається.

До речі, зловмисниця має двох старших хлопчиків 7 та 12 років. Щодо них вона вже позбавлена батьківських прав. Крім того, жінка вже має судимості за крадіжки та інші злочини.

Ізяславський районний суд розглянув матеріали кримінального провадження і визнав жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) Кримінального кодексу України і засудив її до 5 років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, торгівля людьми, діти, поліція, хмельницький
В тему

Останні матеріали