18 Липня 2018
Новини

Няня з України намагалася вбити немовля, підвісивши дівчинку на колготках

Няня з України намагалася вбити немовля, підвісивши дівчинку на колготках

В американському штаті Міннесота суд відпустив на свободу 43-річну няню з України, яка намагалася вбити немовля, підвісивши його на колготках.

Про це повідомляє life.ru.

Суд засудив громадянку України, яка мала намір вбити дитину, підвісивши на колготках, до умовного терміну, так як в дитинстві вона сама перенесла домашнє насильство.

Жінка визнала вину у замаху на вбивство дитини і відмовилася від експертизи дієздатності. Її засудили до 10 місяців умовного терміну, примусового психіатричного лікування, але при цьому дозволили проживати з одним з чотирьох синів.

Як встановило слідство, жінка підвісила немовля на колготках, але дитина залишилася живою.

Новонародженого врятував один з клієнтів засудженої, який привіз свою дитину няньці, але почув плач і пояснення жінки про те, що вона "зробила щось погане".

Українка намагалася втекти з місця злочину, а потім покінчити собою, але співробітникам поліції вдалося її зупинити та затримати.

На обрання запобіжного заходу на суд вплинуло визнання зловмисниці про те, що вона з самого дитинства сама страждала від домашнього насильства.

Спочатку її регулярно били батьки, а потім над нею знущався чоловік. У відповідь на пом'якшений вирок няня пообіцяла дотримуватися приписів суду і подякувала Богові, що ніхто не загинув через її стресовий стан.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кримінал, вбивство, сша
В тему