16 Липня 2018
Новини

В запорізькому лісі якийсь нелюд розставив «пастки смерті» на грибників

В запорізькому лісі якийсь нелюд розставив «пастки смерті» на грибників

В лісовому масиві на околиці Запоріжжя невідомий (чи невідомі) встановили смертельні пастки для людей – рушниці із розтяжками. Зачепив необачно нитку – отримав кулю.

В Запорізькій області резонансу набула знахідка, яку зробив у лісі під Запоріжжям активіст Юрій Потоцький. Чоловік натрапив на пастки смерті, встановлені у лісі, де часто бувають люди. Пише ЗІК.

Неподалік від Запоріжжя у плавнях Дніпра Потоцький виявив «смертельні пастки», що скомбіновані з рушниці та розтяжки. Як зазначає запорожець, ці місця популярні серед мисливців, рибалок, грибників та просто відпочивальників. І такі «машини смерті» становлять загрозу життю людей.

«Увага всім рибалкам, грибникам, і просто відпочиваючим у плавневій частині річки Дніпро! Друзі, ось такі «машини смерті» розставляють у плавнях якісь... навіть не знаю, як їх назвати. Просимо всіх, хто володіє будь-якою інформацією про такі злочини, не намагайтеся самостійно протистояти або пробувати розряджати такі пастки. Звертайтеся на гарячу лінію «102», – закликав активіст.

Пастки виявили поблизу бази відпочинку «Меридіан». Варто відзначити, що дістатися до цього району реально тільки човном, тож можна  припустити, що ця небезпека – справа рук браконьєрів, які полювали на кабанів.

Втім, фахівці впевнені, що не тільки звірі, але й люди можуть стати жертвами цих «машин смерті».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, запоріжжя, зброя, пастки
В тему