14 Липня 2018
Новини

Небайдужі лучани намагатимуться допомагати батькам діток ,хворих на церебральний параліч

Небайдужі лучани намагатимуться допомагати батькам діток ,хворих на церебральний параліч

В обласному центрі Волині влаштували зустріч для батьків, чиї діти хворі на церебральний параліч.

За словами організатора зустрічі Іванни Сохи, сьогодні відбулася ознайомча зустріч з батьками дітей із цією складною недугою.

«Частину цих людей я знаю, адже я сама мама хлопчика в якого дитячий церебральний параліч. Відповідно ходимо в реабілітаційні центри, десь пересікаємося на заняттях. Але багатьох ще не знаю. Тому виникла ідея організувати таку зустріч-знайомство, спілкування. Дуже хочу щоб це було місце зустрічей батьків, місце де буде, в першу чергу, дітям комфортно, а не лише батькам. Хочу, щоб молоді батьки, котрі стикаються з такою проблемо, як захворювання дитини на церебральний параліч, могли прийти в той момент, коли у них опустилися руки, знайти підтримку, де їм могли б підказати, просто навіть вислухати, бо часто цього не вистачає»

Іванна Соха,розповіла, що вона планує, що ці зустрічі будуть відбуватися раз на два тижні

«Також за потреби та бажанням батьків, будемо залучати спеціалістів, психологів та інші партнерські організації, які будуть виявляти бажання працювати чи з батьками чи з дітками. Можливо якісь свята організовувати виключно для діток, щоб їм було цікаво, щоб скрасити їхні будні. Бо при таких діагнозах кожного дня для діток - дуже важка праця. Кожен день їм доводиться їздити чи ходити на тренування з реабілітогами, логопедами, дефектологами. І хочеться таким діткам принести свято», - зазначила вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, благодійність, луцьк, діти, дцп
В тему

Останні матеріали